Ποιοι Είμαστε

Cremoso

Gelato Artigianale

Το Cremoso Gelato Artigianale, μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος το 2018,
κέρδισε τις εντυπώσεις των καταναλωτών μας κάθε ηλικίας με τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις
που δημιούργησε ο Gelato Maestro Vincenzo Greco. Η 35χρονη εμπειρία του στον τομέα του
ιταλικού Gelato, κέρδισε τις καρδιές των πελατών και την αγάπη τους για
το ιταλικό κρεμώδες παγωτό που ονομάζεται και gelato.

Το Cremoso Gelato Artigianale, μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος το 2018,
κέρδισε τις εντυπώσεις των καταναλωτών μας κάθε ηλικίας με τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που δημιούργησε ο
Gelato Maestro Vincenzo Greco.
Η 35χρονη εμπειρία του στον τομέα του
ιταλικού Gelato, κέρδισε τις καρδιές των πελατών και την αγάπη τους για
το ιταλικό κρεμώδες παγωτό που ονομάζεται και gelato.

Το Gelato μας δεν περιέχει τεχνητά αρώματα ή χρωστικές,
μαργαρίνη ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Τα καταστήματά μας εκτός από το αυθεντικό ιταλικό Gelato & Sorbet μας, προσφέρουν και χειροποίητα χωνάκια σε διάφορες γεύσεις και μεγέθη.
Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ποικιλία από βάφλες,
κρέπες και φυσικά την αποκλειστική μας βελγική σοκολάτα!

Τα καταστήματά μας εκτός από το αυθεντικό ιταλικό Gelato & Sorbet μας, προσφέρουν και χειροποίητα χωνάκια σε διάφορες γεύσεις και μεγέθη. Μπορείτε επίσης
να βρείτε μια ποικιλία από βάφλες,
κρέπες και φυσικά την αποκλειστική μας βελγική σοκολάτα!

Η Φιλοσοφία Μας

Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι αυθεντικές πρώτες ύλες gelato που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία.
Οι πρώτες ύλες μας ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες εποχιακές πρώτες ύλες, για παράδειγμα το φιστίκι Σικελίας
είναι άριστης ποιότητας με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ), που απαιτεί σταθερές μεθόδους
επεξεργασίας και παραγωγής, με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε Μαστίχα Χίου,
σοκολάτα κορυφαίας ποιότητας Βελγίου και πολλά άλλα.
Επίσης, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που δεν περιέχουν γλουτένη, υδρογονωμένα λίπη,
τεχνητά χρώματα και αρώματα. Το Cremoso Gelato Artigianale προσφέρει προϊόντα
χωρίς λακτόζη, Vegan και με βιολογικά συστατικά.

Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι αυθεντικές πρώτες ύλες gelato που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία.
Οι πρώτες ύλες μας ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες εποχιακές πρώτες ύλες, για παράδειγμα το φιστίκι Σικελίας
είναι άριστης ποιότητας με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ), που απαιτεί σταθερές μεθόδους
επεξεργασίας και παραγωγής, με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε Μαστίχα Χίου,
σοκολάτα κορυφαίας ποιότητας Βελγίου και πολλά άλλα.
Επίσης, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που δεν περιέχουν γλουτένη, υδρογονωμένα λίπη,
τεχνητά χρώματα και αρώματα. Το Cremoso Gelato Artigianale προσφέρει προϊόντα
χωρίς λακτόζη, Vegan και με βιολογικά συστατικά.

Πιστεύουμε στην ιταλική παράδοση
του χειροποίητου gelato με τα καλύτερα υλικά!

Η Φιλοσοφία Μας

Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι αυθεντικές πρώτες ύλες gelato που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία.
Οι πρώτες ύλες μας ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες εποχιακές πρώτες ύλες, για παράδειγμα το φιστίκι Σικελίας είναι άριστης ποιότητας με
προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ), που απαιτεί σταθερές μεθόδους
επεξεργασίας και παραγωγής, με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε Μαστίχα Χίου,
σοκολάτα κορυφαίας ποιότητας Βελγίου και πολλά άλλα. Επίσης, χρησιμοποιούμε
πρώτες ύλες που δεν περιέχουν γλουτένη, υδρογονωμένα λίπη, τεχνητά
χρώματα και αρώματα. Το Cremoso Gelato Artigianale προσφέρει προϊόντα
χωρίς λακτόζη, Vegan και με βιολογικά συστατικά.

Πιστεύουμε στην ιταλική παράδοση
του χειροποίητου gelato με τα καλύτερα υλικά!

Gelato Vs Ice Cream

Η διαφορά μεταξύ

ιταλικού Gelato και κανονικού Παγωτού

Το gelato περιέχει 25-35% αέρα, ενώ το κανονικό παγωτό περιέχει 80-120% αέρα κατά την διάρκεια παραγωγής του. Αν βάλεις gelato και κανονικό παγωτό σε δύο διαφορετικά φλιτζάνια και τα αφήσεις να λιώσουν τότε θα δεις ότι το κανονικό παγωτό θα λιώσει σχεδόν αμέσως και η μισή ποσότητα θα μείνει μέσα στο φλιτζάνι λόγω του ότι περιέχει περισσότερο αέρα και λιγότερη πρώτη ύλη κάτι το οποίο καθιστά και λιγότερο δαπανηρή την παραγωγή του.

Τα λιπαρά στο gelato είναι 4-7% ενώ στο κανονικό παγωτό είναι μεταξύ 12-14%.

Το gelato σερβίρεται στους -11/-13 βαθμούς Κελσίου ενώ το κανονικό παγωτό στους -18/-20 βαθμούς, γι’ αυτό και λένε οι Ιταλοί, το gelato είναι ένα γλυκό για όλες τις εποχές!

Το gelato φτιάχνεται με φρέσκα φρούτα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και φρέσκο ντόπιο γάλα χωρίς πρόσθετα χημικά χρώματα και χημικά αρώματα.

Αυτή τη στιγμή

δραστηριοποιούμαστε

στις ακόλουθες τοποθεσίες

στο My Mall

Λεμεσού

στις Φοινικούδες

Λάρνακας

στο Mall of Cyprus

Λευκωσίας

στην Έγκωμη

Λευκωσίας

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Cremoso Gelato Artigianale στην άνεση του σπιτιού σας
μέσω της υπηρεσίας delivery στις πλατφόρμες των Foody, Bold και Wolt.

Αυτή τη στιγμή

δραστηριοποιούμαστε

στις ακόλουθες τοποθεσίες

στο My Mall

Λεμεσού

στις Φοινικούδες

Λάρνακας

στο Mall of Cyprus

Λευκωσίας

στην Έγκωμη

Λευκωσίας

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε
το Cremoso Gelato Artigianale στην
άνεση του σπιτιού σας μέσω της
υπηρεσίας delivery στις πλατφόρμες
των Foody, Bold και Wolt.